Om Sardin

dam

Sardin är en restaurang och bar belägen vid Nytorget på söder i Stockholm. Här serveras inga sardiner. Dock är lokalen i samma storlek som en sardinburk ungefär. Det ska kännas som hemma på Sardin, fast med extra omtanke.

Hit är alla välkomna, oavsett om man kommer ensam efter jobbet för att få sig   en matbit, om vill ta med sin käresta på en romantisk middag eller abonnera restaurangen för hela tjocka släkten.

Ät med fingrarna om du vill! Det viktiga för oss är kärleken… och maten! Vi vill servera er det allra bästa. Därför arbetar vi bara med mindre leverantörer som hyser stor omtanke för det dom gör.

 

På bilden ovan ser vi Valentina som vaktar Sardin. Enligt sägen var hon en gång gift med en stilig fyrväktare som mystiskt försvann med sin båt en natt på havet. I stor sorg försökte hon sedan ta sitt liv men blev i sista sekunden räddad av fyrbiträdet som visade sig ha en förkärlek för självmordsbenägna kvinnor. Blixtförälskade flydde dom tillsammans ut till den franska landsbygden för ett liv bland katter, hästar och får…

 

sardin6webÖPPETTIDER PÅ SARDIN

 

God Jul och Gott nytt år!
Jag, Nicole som har arrenderat Sardin av Liora Spigel under 5 år tackar för fina år tillsammans mer er fina gäster.

Restaurangen öppnar igen 1a februari.

Välkomna!

 


 

 

spetskant